Cum cumpar?

Urmeaza pasii de mai jos pentru a plasa cu succes comanda ta online de pe luxuryeye.ro:

1.Creare cont:

Apasa butonul Creare cont si creeaza-ti contul completand datele din cele 4 campuri aparuta. Apasa pe butonul de Creare. Confirma ca nu esti robot prin apasarea pe textul "Nu sunt robot", iar dupa apasa pe butonul Trimite. Vei primi un email de confirmare. Poti folosi contul pentru a vizualiza istoricul comenzilor tale, a modifica adresa de livrare sau a adauga o noua adresa.

2. Cosul de cumparaturi:

Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi este necesar sa selectezi optiunea dorita (de ex. marime). Apasa butonul Adaugare la cos. Iti va aparea o fereastra care arata continutul cosului tau. Pentru a continua spre finalizarea comenzii, trebuie sa apesi pe butonul Checkout.

3. Checkout

Comlpeteaza datele tale de livrare. Selecteaza o metoda de livrare si o metoda de plata. Plateste comanda prin terminalul de plata (daca este cazul). In momentul in care ai plasat comanda, iti vom trimite un email de confirmare. In pagina de finalizare comanda, poti revedea:

  • Produsele adaugate in cos (TVA inclus)
  • Costul final al comenzii (cost produse si cost livrare).
  • Cuponul de reducere aplicat (daca este cazul)
Costul de livrare este calculat automat in momentul introducerii judetului si orasului. Plasarea comenzii reprezinta acceptul cumparatorului fata de toti termenii si conditiile de utilizare ai website-ului luxuryeye.ro.